Hirdetés

Vendetta mindenek felett - A bosszú jogán kritika

|

Bízol a törvény igazságszolgáltatásában, avagy mások szolgáltatása tegyen igazságot, ha a törvény nem képes rá?

Hirdetés

Mekkora árat ér meg neked, hogy bosszút állj? Egyszer mindenért fizetned kell, talán pont az életeddel.

Az elmúlt évek során csak úgy záporoztak azok a filmek, amelyekben Nicolas Cage főszerepet vállalt. De a színvonal egyre inkább alábbhagyott, tetőzve a Szellemlovas folytatásával, ami nagy esélyekkel indul az idei év Aranymálna díjátadóján a legrosszabb film és férfi főszereplő kategóriában. De minden alagút végén van kiút és bizonyíték erre A bosszú jogán. Igaz, nem váltja meg a világot, de sikerült egy "nézhető" kategóriába tartozó akció mozit összehozniuk, drámai elemekkel.

A történet szerint Will Gerard (Nicolas Cage) egy középiskolai irodalom tanár, aki boldog házasságban él zenész feleségével, Laura-val (January Jones). Egy este hazafelé a feleségét támadás éri és megerőszakolják, mialatt a férje az egyik kollégájával (Harold Perrineau) sakkozik.

A bosszú jogán kritikájának folytatását a CineStar honlapján olvashatod.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)