Hirdetés

Venetica - A Halál csinos leánya

|

A dtp és a Deck 13 egy szerepjáték keretében mutatja meg, hogy milyen fából faragták a Halál egy szem leányát.

Hirdetés

Az egyiptomi Ankh két epizódja és a kalózos Jack Keane után új műfajban méretik meg a német Deck 13 csapata. A történetmesélésben komoly gyakorlatuk van már kalandjátékaik révén, így akár fordulatos is lehet Scarlett (bezony, ő a Nagy Kaszás csintalan kislánya) 16. századi Velencére hajazó fantasy világban játszódó kalandja. A történet szerint egy elvetemült nekromanta a világ leigázása mellett Scarlett papáját is el szeretné takarítani az útból. Főhősnőnk ezt nem tűrheti tétlenül, fegyvert ragad, s nyomában csont csonton nem marad. A PC-re és Xbox 360-ra érkező RPG előreláthatóan jövőre jelenik meg.

Venetica - 4. kp Venetica - 3. kp Venetica - 2. kp Venetica - 1. kp


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)