Hirdetés

Venetica - Amikor a suszter ellép a kaptafától

|

Akció-RPG kalandjátékokra specializálódott csapattól. Az Ankh és a Jack Keane német fejlesztői nem pihennek.

Hirdetés

Mindig érdekes dolgot eredményez, ha a suszter úgy dönt, hogy egy rövid kitérő erejéig eltávolodik a kaptafától. A német Deck 13 csapata az utóbbi években némi hírnévre tett szert a LucasArts hagyományaira emlékeztető kalandjátékaival. Bájos, rajzfilmszerű külső és egy jó adag humor jellemzi alkotásaikat. Bár tény és való, hogy a német humor hajlamosabb megfeküdni az átlagember gyomrát, mint a Ron Gilbert és Tim Schafer nevével fémjelzett zseniális poénok.
A fantasy elemekkel gazdagon dekorált Velencében járunk, ahol az ifjú Scarlett kénytelen szembenézni a ténnyel, hogy ő a Halál lánya. Minderre társa meggyilkolása, s egy halottidéző szekta felbukkanása után derül fény.

Venetica - 8. kép Venetica - 7. kép Venetica - 6. kép Venetica - 5. kép



- A tervek szerint Velence egy élő és lélegző város képét nyújtja majd. A tereken emberek nyüzsögnek, kereskedők kínálják portékáikat, zseb- és gégemetszők lapulnak a sötét sikátorokban.
- Az Alkonyi Világ hatalmának segítségével átléphetjük az élők és a holtak birodalmát elválasztó határvonalat. Apánk erejét harc közben is használhatjuk (Még nem tisztázott, hogy ez mit jelent pontosan.)
- Ellenfeleink között életre kelt rémálmokkal is találkozunk (Tiszta Elm utca!)
- Scarlett képességeit játékstílusunkhoz igazítva fejleszthetjük.
A megjelenés jövőre esedékes PC és Xbox 360 platformokra.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)