Hirdetés

Venetica - Ha bajban a Kaszás

|

A hivatalos bejelentés után nem sokkal be is futott a Halál lányának kalandját elmesélő szerepjáték első trélere.

Hirdetés

A dtp tegnap fedte fel, hogy mivel múlatja mostanában idejét a mindeddig kalandjátékokkal foglalkozó Deck 13 gárdája. Aki amszterdami sörtúrára gondolt, az most azonnal álljon fel, és hagyja el az osztálytermet! Naná, hogy épp egy játék, közelebbről szerepjáték, még közelebbről, Velence fantasy megfelelőjébe helyezett, némi romantikával fűszerezett, Scarlett nevű, mélyen dekoltált felsőt (a legjobb páncél, eltereli a figyelmet) viselő lánykával reklámozott szerepjáték adathalmazát próbálják játszható állapotba hozni. Idejük van rá, hiszen a PC-re és X360-ra tervezett RPG megjelenését az Úr 2009. esztendejére datálják.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)