Hirdetés

Venetica - Velencét elárasztották a képek

|

Az egyik legszebb talján város mellett a postaládámat sem kímélték. Kimazsolázva, méretre szabva, elétek tárva...

Hirdetés

A Venetica egy érdekes kísérlet a Deck 13 csapatától. Tudni kell a német fejlesztőkről, hogy eddig csak és kizárólag kalandjátékokkal foglalkoztak, s eme jó szokásukkal a műfaj rajongóinak legnagyobb örömére nem is kívánnak felhagyni.
A középkori Velence fantasy változatába helyezett Venetica az általam RPG-light-nak nevezett vonalat képviseli. Ha a játékmenetre nem is, a külsőségek megtervezésére és megrajzolására jól érzékelhető hatással volt a Fable.

Venetica - 31. kp Venetica - 30. kp Venetica - 29. kp Venetica - 28. kp Venetica - 27. kp Venetica - 26. kp Venetica - 25. kp Venetica - 24. kp



A történet főszereplője Scarlett, aki a sors szeszélye folytán a kaszás - nem az iszákos kertész -, tehát a Halál leánya. Mint ilyen, egy idő után képessé válik arra, hogy átlépje a holtak és az élők birodalmát egymástól elválasztó vékony határmezsgyét, s adott esetben a nyughatatlan lelkek segítségét is kérheti. Érdekes vonása a játéknak, hogy némely karakterrel a játék elején baráti viszonyt alakíthatunk ki, akik a túloldalra távozva szellemként segítik tovább hősnőnket.
Mindez ellenségeinkre is igaz. Ha a Halál trónjára törő Victor (foglalkozása szerint nekromanta, vagyis szellemidéző) bérenceit felkoncoltuk, a túlvilágon (a játékban Alkonyi Világnak nevezik) is összefuthatunk velük. Ezen a helyen sokkal veszedelmesebbek és akár gigantikus szörnyek alakját is felvehetik.

Venetica - 23. kp Venetica - 22. kp Venetica - 21. kp Venetica - 20. kp Venetica - 19. kp Venetica - 18. kp Venetica - 17. kp Venetica - 16. kp



A holtak között találjuk majd Scarlett szerelmét, Benedictet is.
Megjelenés még idén PC-re és Xbox 360-ra.

Venetica - 15. kp Venetica - 14. kp Venetica - 13. kp Venetica - 12. kp Venetica - 11. kp Venetica - 10. kp Venetica - 9. kp


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)