Hirdetés

Venom szinkronszínésze elkotyoghatta, mikor jelenik meg a Marvel's Spider-Man 2

|

A horrorlegenda Tony Todd meggondolatlanul válaszolt egy lelkes rajongónak.

Hirdetés

Hacsak nem húz valami váratlant a Sony az E3 környékre időzített nyári bemutatóján, a Marvel's Spider-Man 2-t könyvelhetjük majd el a legfontosabb 2023-as játékaként. Ezzel egyébként még véletlenül sem szeretnénk lekicsinyleni az Insomniac Games munkáját, ugyanis a stúdió az első résszel nem kisebb bravúrt hajtott végre, mint hogy elcsente a koronát a legjobb szuperhősös videojáték címét viselő Batman: Arkham City fejéről.

Ennélfogva bármikor is jelenjék meg a teljes értékű folytatás (ne feledjük, hogy a Marvel's Spider-Man: Miles Morales számos érdeme dacára is csak kisebb volumenű egy spin-off), bármilyen konkurensekkel is kell majd megküzdenie, jó esélye lesz rá, hogy sok millióan Peter Parker és protezsáltja közös kalandját teszik majd a kosárba, vagy azt is.

Hirdetés

És hogy erre mikor kerülhet sor? Nos, ha hihetünk a Venom karakterét szinkronizáló Tony Toddnak, már kora ősszel. Megosztott a Twitteren magáról egy képet, amin egy motion capture vázban pózol, mire egy rajongó úgy reagált, hogy nem jöhet elég hamar a játék. A szószátyár színésznek több sem kellett, megdöbbentően őszinte és nyílt válaszában közölte, hogy szeptemberben rajtol el a játék, amit agresszív marketingkampány előz majd meg augusztusban. Valószínűleg nem lövünk mellé, ha azt feltételezzük, hogy ezzel titoktartási szerződést sértett.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)