Hirdetés

Vérbő gameplay videóval jött a Redfall megjelenési dátuma

|

A Bethesda végre elárulta, hogy mikorra várhatjuk az Arkane vámpírvadász újdonságát.

Hirdetés

A Microsoft egyik kiemelt 2023-as címe a Dishonoredöt és a Prey-t is megálmodó Arkane Austinnél készül, de egyáltalán nem borítékolható, hogy hatalmas siker lesz. Egyrészt az említett játékokkal ellentétben nem egy egyjátékos kalandról van szó, a Redfall a többjátékos élményre épült, azonban a fejlesztők nem győztek bizonygatni, hogy egyedül is végigjátszható.

Másrészt a projekt állítólag akkora bejárható területtel rendelkezik majd, ami lepipálja a stúdió összes eddigi  játékát, viszont egy ekkora játszóteret meg is kell tölteni élettel és tartalommal, ebbe a feladatba pedig már sokan belebuktak előttük. Tehát egy ambiciózus vállalásról van szó, amelynek egyedi ízt ad a vámpíros téma és az egyedi karakterek, viszont a megjelenés időpontja még erősen kérdőjeles volt.

Hirdetés

Pár hete egy iparági bennfentes már tudni vélte, hogy mikor jöhet a Redfall, viszont a hivatalos bejelentésig egészen az Xbox és a Bethesda első Developer Direct livestreamjéig kellett várnunk. A készítők azt ígérték, hogy többet láthatunk majd abból, milyen lesz a játékmenet ha egyedül, és milyen akkor, ha sokadmagunkkal vadászunk, és többet meséltek a harcról, a testreszabásról, a küldetésekről, a karakterek képességeiről, a bossokról és a játék helyszínéül szolgáló szigetről is. A Redfall minden részéből kapunk egy kis ízelítőt az alábbi gameplay prezentációban:

A Redfall május 2-án fog megérkezni PC-re és Xbox Series X/S konzolokra, és természetesen már a megjelenés napjától kezdve játszható lesz a Game Pass szolgáltatásban. Ti adtok neki egy esélyt?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)