Hirdetés

Vérbő trailerrel mutatkozott be a Call of Duty: Vanguard zombis módja

|

A Treyarch ismét élőhalottakat zúdít ránk, és talán minden eddiginél szórakoztatóbb lesz irtani őket.

Hirdetés

A kampány és a multi mellett a Call of Duty játékosok nagyon élik a zombis játékmódot is, így nem meglepő, hogy az Activisionnek esze ágában sincs elengedni a csoszogók kezét. Bár a széria legújabb epizódját a Sledgehammer Games készíti, az élőhalottakért a kiadó másik csapata, a Treyarch felel, amely egy hangulatos és pörgős mókát ígérő trailerrel készít fel minket a hordákra.

Hirdetés

A Call of Duty: Vanguard őrült módja igyekszik egyet csavarni a bejáratott recepten, így a már megszokott golyószórás és játékmechanikák vérfrissítéseként keverik az Outbreaket, az Onslaughtot és a klasszikus formulát. Ezúttal új Dark Aether képességek segítségével kell megálljt parancsolnunk a zombiseregnek, a sztori pedig egyfajta előzményként szolgál a Black Ops Cold War számára. Az alábbi videó ebből ad ízelítőt, és bár elsősorban nem a játékmenet bemutatása a célja, hanem a hangulatkeltés, azért pár gameplay jelenet így is belefért. 

Ha bejött, amit láttok, akkor a november 5-én érkező Call of Duty: Vanguard részeként csaphattok le rá, ami minden fontosabb platformra megjelenik. Nektek hogy tetszenek a zombik?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)