Hirdetés

Verdák 3 - ez a visszatérő Avalanche Software első játéka

|

Bár a Disney Infinity szériát fejlesztő Avalanche Software tavaly bezárt, most a Warner Bros. Interactive feltámasztotta őket és első projektjük nem más, mint a Disney kézben lévő Pixar animációs meséjének adaptációja. Ez ám a fordulat!

Hirdetés

Még tavaly májusban érkezett a hír, hogy a Disney úgy döntött felhagy a konzolos játékok kiadásával és beszüntette a Disney Infinity sorozat fejlesztését, valamint megvált 300 munkatárstól is, mindezt a rossz pénzügyi eredményekre hivatkozva. 

Szerencsére a Warner Bros. Interactive a minap bejelentette, hogy az Avalanche Software az ő lobogójuk alatt folytatja működését John Blackburn vezetésével és legelső játékuk a Verdák 3 játékadaptációja lesz. A kiadó megszerezte az Avalanche által korábban használt Octane grafikus motor jogait is, így a csapat ennek segítségével fejleszti a Verdák 3 videojátékot.

A sors fintora, hogy a Pixar a Disney égisze alá tartozik, a Cars 2: The Video Game-et is készítő Avalanche fejlesztőit pedig pont a Disney eresztette szélnek, most pedig közvetetten bár, de ismét velük dolgoznak együtt. A Verdák 3 film 2017. június 15-én debütál, de azt egyelőre nem tudni, hogy a játékverziót mikorra várhatjuk és milyen platformokra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)