Hirdetés

Verdun - új platformokra látogat a háborús lövölde

|

A korhatárbesorolásnak köszönhetően kiderült, hogy nem csak PC-re készül el a többjátékos, első világháborús shooter, a Verdun.

Hirdetés

A Verdun sok játékos figyelmét keltette fel, mikor a francia, német és brit katonák 1914-es karácsonyi fegyverszünetéhez hasonlóan ünnepi békeidőszakot tartottak, majd a többjátékos, valódi háborús élményt kínáló I. világháborús lövölde kilépett az Early Access árnyékából és megjelent PC-re. Legutóbb március végén írtunk a játékról, mikor ingyenes kiegészítőt kapott a Horrors of War képében, most pedig jött egy újabb kellemes hír. 

Az európai korhatár besorolásért felelős szervezet, vagyis a PEGI adatbázisában felbukkant a Verdun PlayStation 4-es és Xbox One-os változatainak adatlapjai (18-as karikával), amiket azóta eltávolítottak, de az erről szóló Twitter-üzenet megmaradt, így eléggé biztosnak tűnik, hogy a Blackmail Games háborús FPS-e ezekre a platformokra is beköszön valamikor a közeljövőben, talán éppen az E3-on. 

A Battlefield 1 után tehát jó eséllyel a Verdun is elhozza az első világháborút a jelenlegi generációs konzolokra. Vajon ez egy új trend kezdetét jelenti?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)