Hirdetés

Verdun - új pálya és játékmód is jött a legújabb frissítéssel

|

A fejlesztők egy elég tartalmas csomaggal bővítették ki az első világháborús lövöldét.

Hirdetés

A Verdun talán nem olyan népszerű, mint a Battlefield 1, de remek szórakozást nyújthat azoknak, akik egy kicsit realisztikusabb háborús élményre vágynak. A napokban befutott egy tartalmi csomag, ami számos újdonsággal dobta fel a játékot.

Hirdetés

Az új frissítés többek között bevezetett egy olyan játékmódot, ami gyakorlatilag ugyanúgy működik, mint a Frontlines, tehát árkokat kell elfoglalnunk, viszont ezúttal összesen 64 játékos csaphat össze egymással, így pedig nyilván sokkal izgalmasabbak lesznek a meccsek. Emellett bekerült még egy új osztag is, a franciák oldalán küzdő Tirailleurs Sénégalese, amelynek tagjai például machetékkel és Mle 1907-es puskákkal vonulnak harcba.

Érkezett egy vadonatúj csatatér is, a fákkal tarkított St. Mihiel Salient. Ezen a pályán is számos fedezéket találhatnak a játékosok, hiszen az árkok mellett akár a fatörzsek mögött is megbújhatnak.

Ezeken felül végre bekerült egy rendszer, amivel a meccsek végén megszavazhatjuk, melyik legyen a következő pálya, illetve most már arra is van lehetőségünk, hogy kiválasszuk, a harctér melyik részén szeretnénk spawnolni az egyes játékmódokban. Az újdonságok és változások teljes listájáért látogassatok el ide.

Ti játszotok a Verdunnal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)