Hirdetés

Új esélyt kap a Verdun, rengeteg változás jön

|

A fejlesztők Verdun Remasterednek nevezik a verziót, mivel egy csomó technológiai és játékmenetbeli újításon esett át.

Hirdetés

A Verdunt először 2013-ban próbálhattuk ki korai hozzáférésben, és egész nagy sikernek örvendett, hiszen ekkoriban mindenki örült, hogy végre ismét a világháborúk hadszínterein csaphatunk össze. Sajnos a játék konzolos verziója nem sikerült túl fényesre, és azóta a Battlefield széria is felfedezte magának az első világháborút, így a Verdun feledésbe merült, ebbe azonban a fejlesztők nem nyugodtak bele, és most kiadtak egy hatalmas javítócsomagot a játék Xbox One-os verziójához.

Hirdetés

Az erről kiadott sajtóközleményben az alkotók azt írják, sokan úgy érezték, hogy a játékot nem sikerült befejezni, mivel mindig voltak olyan részek, ahol azt érezték, hogy még lehetne valamit hozzáadni. A Verdun Remastered keretében jócskán átdolgozták a játékot, a Microsoft Store-ban elérhető verzió tehát rengeteg újdonságot tartalmaz. Megújult a kezelőfelület, és az irányítást is teljesen átalakították, így könnyebben igazodunk el a csaták hevében. Mindezek mellett a grafikán is javítgattak, a karaktermodellek például rengeteg kis részlettel bővültek, de a fejlesztők a hangokat emelték ki leginkább, amikhez gyűjtőktől szereztek be valódi fegyvereket, hogy még autentikusabb hangzást adhassanak a játéknak. Sokan hiányolták a tutorialt, ezúttal azonban ez is bekerült, így nem élesben kell elsajátítsuk a harc alapjait. 

Ezeken felül tartalmi bővülés is érkezett, jó pár új pálya, fegyver és egység került bele a Verdunbe. Mostantól a st. mihieli csatát is újrajátszhatjuk, ahol az amerikai és francia csapatok csaptak össze a németekkel. Katonák terén mostantól a szenegáli lövészeket is irányíthatjuk, aki egy machetével felszerelkezve közelről is komoly pusztítást tudnak okozni; mellettük az ANZAC típusú egységeket is megtaláljuk, akik leginkább messziről jelentenek veszélyt SMILE puskáiknak és Lewis géppuskáiknak köszönhetően.

A felújított Verdunt már most eléritek a Microsoft Store-ból, ha pedig már meg van nektek a játék, akkor most megérheti visszanézni egy kicsit az első világégés legjelentősebb ütközeteibe. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)