Hirdetés

Verdun - már Xbox One-on is vár a lövészárok

|

Noha PC-re és PlayStation 4-re már megjelent a Verdun, egy platform esetében még törleszteniük kellett a fejlesztőknek, és ezt meg is tették, ugyanis már Xbox One-ra is elérhetővé vált a világháborús lövölde.

Hirdetés

PC-n egész jól teljesített a 2015-ben megjelent lövölde, amely leginkább realisztikus játékmenete miatt volt népszerű a műfajt kedvelő játékosok körében. A Blackmall Games és az M2H tavaly megpróbálkoztak egy konzolos porttal is a PlayStation 4-es verzió képében, de - idézve a konzolos tesztünket - csúnya vereség lett a vége. De talán majd Xbox One-on!

A Microsoft jelenlegi generációs masinájára szánt kiadás eredetileg egyszerre jelent volna meg a PS4-es változattal, azonban a fejlesztőknek több időre volt szükségük a megfelelő élmény eléréséhez. A várakozásnak immáron vége, az első világháborús FPS mától Xbox One-ra is beszerezhető. A fejlesztéséért az Abstraction Games felelt, akik olyan játékokon dolgoztak, mint a Duke Nukem 3D, a Hotline Miami 2, a Broforce és a Don't Starve. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)