Hirdetés

Szavazz: melyik a kedvenc verekedős játéksorozatod?

|

A Soulcalibur VI megjelenése kapcsán most rajtatok a sor, hogy megszavazzátok a legjobb bunyós játékszériát.

Hirdetés

Tegnap befutott a Soulcalibur hatodik számozott része, ami nem véletlenül kapott remek értékeléseket, a sorozat rajongói ezúttal egy tartalmas epizódot kaptak, ami bár új karakterek terén nem brillírozik (mindössze három új szereplő debütál az alapjátékban), és a Libra of Souls kampányban sem fogjuk halálra izgulni magunkat, de maga a játékmenet remekül sikerült, a harc dinamikus és szórakoztató. 

Hirdetés

A Soulcalibur mellett viszont akad még a palettán egy rakás hasonlóan nívós verekedős játéksorozat. Most egy könnyűnek cseppet sem mondható feladat elé állítunk benneteket: a leghíresebb bunyózós játékszériák közül kell egyetlen abszolút kedvencet választanotok. Nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy végül melyik sorozat kerül ki győztesen, úgyhogy ne is húzzuk tovább a dolgot, bökjetek rá egy válaszlehetőségre!

Természetesen a részletesebben kifejtett véleményeket mint mindig, most is lent várjuk a kommentek között. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)