Hirdetés

Verekedős játékokat támogatna egy pornóoldal

|

A Brazzers nevű internetes pornóoldal jó ötletnek tartja, hogy beszáll a játékiparba, a támogatói oldalon.

Hirdetés

Ezt nem úgy gondolják, hogy fejlesztéseket pénzelnének, hanem rendezvényeket és játékosokat szponzorálnának. Minderről Rob Steele twitter bejegyzéséből értesülhettek az érdeklődők, aki a Brazzers-nél a különleges eseményekért felelős igazgató szerepét tölti be (mi lehet egy ilyen cégnél különleges esemény? Elmegy a net?) Az emberek egyébként érdeklődéssel reagáltak erre a bejegyzésre, és sokan elég jó ötletnek tartják, mivel Steele főnökei igen jó anyagi lehetőségekkel rendelkeznek.

A játékosok támogatása mellett a Brazzers saját rendezvényeket is szervezne, melyeken egyfajta árukapcsolással lehetne találkozni. Ez így már elég érdekesen hangzik, de már önmagában az a tény is előremutató, hogy vannak, akik látnak fantáziát a játékok támogatásában, és a verekedős játékok kiválóan alkalmasak arra, hogy köréjük rendezvényeket lehessen szervezni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)