Hirdetés

Véres vizelettel támad a Death Stranding Director’s Cut utolsó trailere

|

Hideo Kojima azt is elárulta, hogy mire használjuk majd a folyadékot.

Hirdetés

Hamarosan érkezik a 2019-es Death Stranding kibővített, rendezői változata a PlayStation 5 konzolra, amely nem csak a játékot eddig kihagyó közönségnek lehet érdekes, de vadonatúj tartalmaival a korábban szerzett rajongóknak is akad majd mondanivalója.

A múlt heti ígéretnek megfelelően a fejlesztő Kojima Productions nemrég megosztotta a Director's Cut végső kedvcsinálóját, amit maga Hideo Kojima szerkesztett. A Goliath "Woodkid" című számára összevágott  anyag ügyesen átadja a játék egyedi hangulatát, a legendás fejlesztő viszont nem bírta ki, hogy ne csapjon hozzá egy kis plusz műsort.

Hirdetés

Kojima ugyanis külön Twitter-posztot szentelt a bejelentésnek, hogy a filmben 1:45 körül látható, kémcsövekbe töltött piros folyadék nem más, mint Sam véres vizelete, ami mellesleg a leghatékonyabb fegyver az ellenfelekkel szemben.

A leírás szerint viszont valamilyen áldozatot kell majd hozni a folyadék megszerzéséért, melynek kapcsán azért lennének ötleteink.

A trailer vége egyúttal a játék 8 új daláról is lerántja a leplet: jön például a Path az Apocalypticától, de 3 számmal a Hardcore Henry rendezőjének (Iya Naishuller) bandája, a Biting Elbows is hozzájárul a hangulathoz.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Death Stranding Director's Cut szeptember 24-én érkezik PlayStation 5-re, s a felpolírozott látvány mellett  új küldetésekkel, izgalmas szállítóeszközökkel és versenypályákkal bővíti az alap élményt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)