Hirdetés

Vérfagyasztó előzetest kapott a The Callisto Protocol

|

A Dead Space atyjának új horrorja kimutatta a foga fehérjét.

Hirdetés

Eleinte még úgy volt, hogy a The Callisto Protocol a PUBG univerzumában játszódik, csak évszázadokkal később, azonban a Dead Space-t jegyző és a fejlesztést vezető Glen Schofield legutóbbi nyilatkozata már arról szólt, hogy maximum csak utalások lesznek arra a világra, valójában a TPS-túlélőhorrorjuk a saját lábára áll. A Striking Distance Studios hátborzongató projektjében meg is van minden potenciál ahhoz, hogy maradandó lehessen, a helyszín például egyértelműen adott: a főszereplővel, Jacob Lee-vel (Josh Duhamel) ugyanis a Jupiter egyik holdjának, a Callistónak a börtönkolóniájáról kell megszöknünk, amit ellepnek az idegen szörnyek.

Hirdetés

Ez rengeteg lehetőséget biztosít a fejlesztőcsapatnak arra, hogy olyan horrorisztikus és feszült pillanatokat teremtsenek, mint amiket a Dead Space játékokban átélhettünk. A State of Play során bemutatott kétperces kedvcsináló pontosan ezekből a hajmeresztő helyzetekből ad ízelítőt, úgyhogy acélozzátok meg az idegeiteket, mielőtt rányomtok a lejátszásra: 

Jó hír, hogy a The Callisto Protocolra már nem kell sokat várni, december 2-án meg is érkezik PC-re, PS5-re és Xbox Series X|S-re, szóval jócskán beelőzi a 2023 elejére datált Dead Space remake-et.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)