Hirdetés

Vérfarkasok lehetünk a The Sims 4 következő kiegészítőjében

|

Az esküvők, a szellemek és az falusi életmód után hamarosan a vérfarkasok kerülnek a The Sims 4 középpontjába.

Hirdetés

Kevés játék állja ki olyan jól az idő próbáját, mint a Maxis gondozásában készült The Sims 4. Az eredetileg 2014-ben debütált alkotás a mai napig rendkívül kitartó és lelkes játékosbázissal rendelkezik, amely részben annak köszönhető, hogy a fejlesztők gyakorlatilag megállás nélkül szállítják az újdonságokat különféle kiegészítők és tartalmi frissítések formájában.

Tavaly kaptunk már egy falusi életmódra fókuszáló kiegészítőt, idén pedig egy esküvős csomagot, viszont ebben a hónapban már a Halloween időszakra készülhetünk, ugyanis a következő kiegészítőben vérfarkasok lehetünk.

Hirdetés

Már korábban is tudtunk róla, hogy idén megérkezik a legújabb, vérfarkasos kiegészítő, viszont tegnap végre megjelent az a trailer, amiből a pontos megjelenési dátumot is megtudhatjuk:

A kiegészítő egy új várost tesz hozzá a játék világához, Moonwood Millt, ahol vérfarkasként csatlakozhatunk egy falkához, feltérképezhetjük a fajtánk eredetét vagy akár úgy is dönthetünk, hogy megpróbálunk ellenállni a telihold kísértésének.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A The Sims 4: Werewolves megjelenése június 16-án várható. Nektek hogy tetszik? Ti tartjátok még a lépést a Sims kiegészítőkkel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)