Hirdetés

Vérfrissített Baldur's Gate és Test Drive Unlimited?

|

Az Atari jövőre megpiszkálná a Baldur's Gate, Dungeons & Dragons, Neverwinter Nights és Test Drive Unlimited játékokat.

Hirdetés

Az Atari előzetes terveiben fontos szerephez jutnak olyan nagyszerű és sikeres játékok, mint a Baldur's Gate, Dungeons & Dragons, Neverwinter Nights és a Test Drive Unlimited. Minderről Phil Harrison beszélt egy sajtótájékoztató keretében, az Infogrames fejesének szavait boncolgatva bővebb információk birtokába sajnos jutottunk, meglehetősen kevés hírmorzsa szivárgott ki a sajtóeseményről, azonban arról biztosított bennünket, hogy idén semmilyen formában sem találkozhattunk az említett alkotásokkal, mivel kizárólag a 2009-es esztendőre koncentrálnak. Egy hónappal ezelőtt megérkezett kontinensünkre a Storm of the Zehir névre hallgató Neverwinter Nights expanzió, megjelenése óta az előbb említett játékokról mélyen hallgatnak, illetve nagyobb hírcsomaggal nem kápráztattak el bennünket. Talán jövőre hatalmas bejelentésekkel készülnek, amennyiben további információkhoz jutunk, természetesen kidobjuk az oldalra.

atari.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)