Hirdetés

Vérgőzös traileren a The Callisto Protocol, egy fontos szereplő is megmutatta magát

|

A Dead Space sorozat rajongóinak nem lesz okuk panaszra, ha a The Callisto Protocol tényleg olyan ijesztő lesz, mint amilyennek a trailerek ígérik.

Hirdetés

Úgy néz ki, hogy idén a Dead Space-klónok éve lesz. Egy rakat projekt érkezik különböző fejlesztőktől, akik mind felakarják idézni az EA horrorszériájának sikerét. A tömegből talán csak a The Callisto Protocol tűnik ki igazán, és nem véletlenül.

A játék fejlesztését az a Glen Schofield vezeti, akinek az eredeti Dead Space sorozatot is köszönhettük. A keze nyoma anélkül is érezhető lenne, hogy tudnánk ki van a projekt mögött.

A legújabb trailer ráhasalt a The Callisto Protocol erősségeire: a hangulatra, a darabolásra és a kétségbeejtő szörnyek legyűrésére.

Hirdetés

A sztori stábját is benyomorgatták pár képkockába, így végre találkozhattunk Karen Fukuhara karakterével, akit a 2016-os Suicide Squadból vagy a The Boysból ismerhet a nagyközönség.

A The Callisto Protocol megjelenése 2022. december 2-án várható PC-re, PlayStation 4-re és 5-re illetve Xbox One-ra és Series X/S-re.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)