Hirdetés

Verona - magyar sci-fi a Sine Mora fejlesztőitől (videó)

|

Egy Shakespeare és Firefly ihlette sci-fi akciójátékkal készülődik a Sine Mora egykori fejlesztőit foglalkoztató Prior Games.

Hirdetés

A Sine Mora valószínűleg az utóbbi néhány év egyik legjobban sikerült magyar fejlesztése, viszont a megjelenése óta nem sokat hallottunk a játékot fejlesztő csapat következő munkájáról. Ezt a csendet kívánja megtörni legújabb bejelentésével a budapesti Prior Games, akik az egykori Sine Mora-csapatból összeállva most egy újabb ambíciózus alkotással készülődnek.

A Verona címre keresztelt akció-kaland játék a 22. századba helyezi a cselekményt, ahol a haldokló Földet már csak egy csapat kincsvadász látogatja rendszeresen annak reményében, hogy a hátrahagyott értékek kimentésével biztosítsa a megélhetését. A csapat szerint a játék történetét elsősorban a népszerű sci-fi sorozat, a Firefly, illetve a Rómeó és Júlia ihlették.

A Prior Games vezérigazgatója, Theodore Reiker szerint viszont az értékes portéka kimentése nem csak a megélhetésünk szempontjából lényeges: "A történetet nem csak a döntéseid és a társaiddal ápolt kapcsolatod befolyásolják, de az is, hogy mennyi pénzt tudsz megtermelni az egyes küldetések során. A játékban nincsen földönkívüli veszély, és a főszereplők nem mentik meg a világot. Ez a történet a kapzsiságról, a kegyetlenségről és a szeretetről szól. Arról, hogy mit jelent embernek maradni egy embertelen világban."

A játékból egy rövid teaser trailert is bemutattak a srácok a legutóbbi PAX alkalmával, ezt láthatjátok feljebb, ha pedig szeretnétek már most jobban beleásni magatokat a Verona világába, akkor látogassátok meg a játék honlapját

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)