Hirdetés

Versenyt futunk a betegekért a Two Point Hospital új kiegészítőjében

|

Bekerülnek a mentők a Two Point Studios játékba, de ezek nem szokványos járművek.

Hirdetés

A Theme Hospital szellemi örököse nem hozott szégyent a nagy elődre, kifejezetten szórakoztató volt a saját kórházunkat menedzselni. Az igazgatói feladatokkal járó stresszt ráadásul sajátos - már a klasszikus címben is jelen lévő - humorral oldották a fejlesztők, ez pedig a később hozzáadott tartalmak esetében is megmaradt, miközben fontos témák (például a környezetvédelem) kerültek a középpontba. Bár a Two Point Studios már a széria következő részével, az egyetemi életre fókuszáló Two Point Campusszal van elfoglalva, nem hagyja magára előző játékát sem. 

Be is jelentette a csapat a Two Point Hospital következő tartalmi frissítését, a Speedy Recovery-t, amelynek keretében mentőkkel bővül a játékelemek hosszú listája, csakhogy ezek nem a hagyományos típusok.

Hirdetés

Olyan járműveket riaszthatunk, amiket különféle vészhelyzetekre terveztek, a közúti Big Healertől kezdve a repülő Airloovatorig. A rivális klinikákkal versenyezve az lesz a feladatunk, hogy kiküldjük ezeket a speciális egységeket a betegekhez, hogy kórházba szállítsák a pácienseket, akiknek már útközben megkezdik a kezelését. Az alábbi trailer megadja hozzá az alaphangulatot: 

A Speedy Recovery egyúttal új helyszíneket (Pointy Mountains, Pebberley Island), kezelőszobákat, tárgyakat, gyógyászati felszereléseket és betegségeket is hoz magával, mint amilyen a Hive Mind névre keresztelt kórság, amit mézcsapdával kell kúrálni. Az új tartalmi csomag március 15-én jön PC-re. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)