Hirdetés

PlayStation 4 - The Banner Saga, Armikrog és más indie játékok jönnek

|

A Sony folytatja, amit elkezdett: továbbra is jönnek indie játékok PlayStation 4-re, többek között a The Banner Saga, az Armikrog is játszható lesz a Sony új konzolján. És még két érdekesség.

Hirdetés

Bár már több mint egy éve megjelent a PlayStation 4, még mindig nem fulladnak meg a Sony új konzoljának tulajdonosai a játékokban. A Sony próbálja megoldani a problémát, ezúttal egy kifejezetten független stúdiókkal foglalkozó kiadó, a Versus Evil volt szövetségesük ebben.

Négy indie játék PlayStaion 4-es megjelenését jelentették be, amik segíthetnek feldobni a kínálatot. Ezek közül kettő is viking-témájú, az egyik a The Banner Saga, ami amellett, hogy izgalmas, körökre osztott harcrendszerrel bír, még gyönyörűen is van kivitelezve, főleg a mesékbe illő rajzolt stílusnak köszönhetően.

A másik, Kyn névre hallgató játékot hét holland srác rakta össze mindössze két év alatt, ami elég lenyűgöző teljesítmény. A szerepjáték annak ellenére, hogy egyjátékos módra van kitalálva, csapatalapú harcrendszerrel operál.

PS4-re látogat az Armikrog is, ami a Neverhood és az Earthworm Jim készítőinek visszatérése a gyurma-animációs technikához. Ebben a főhős, Tommynaut és társa Beak-Beak egy furcsa bolygón hajtanak végre kényszerleszállást, és együtt néznek szembe váratlan kihívásokkal.

Végül egy brazil csapat játéka, a Toren is megjelenik a konzolra, amiben egy gyermeket irányítunk, aki egy mágikus tornyot hódít meg, és ahogy haladunk, úgy láthatjuk felcseperedni. Az érdekes koncepció mellett a Toren mögött is kiváló művészi munka áll, kifejezetten egyedi látványvilágot adva a játéknak.

PS4-tulajok, nektek melyik tetszik a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)