Hirdetés

Veszélyben a Gears of War mozi

|

A Gears of War rendezője kezdi úgy érezni, túl nagy fába vágta a fejszéjét.

Hirdetés

Nyugtalanító pletyka kapott szárnyra a Gears of War mozi kapcsán. Egyes rossz nyelvek szerint a rendező - Len Wiseman - nem érez már túl nagy késztetést a film elkészítéséhez, és inkább a Nocturne címú alkotással foglalkozna.

Az eredetileg több mint százmilliós Gears of War filmet amúgy is kevesebből kell összehozni, mert a stúdió költségvetését megnyirbálták. Ennek folyománya, hogy az eredetileg epikusra, netalán folytatásosra tervezett forgatókönyvet is átírják, egy rövidebbre, amiben az akció dominál. Eddig ez csak pletyka, és remélhetőleg az is marad, mert ugyan kinek kell egy "B" kategóriás akciófilm?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)