Hirdetés

Veszélyes lenne a Crashday demója?

|

Egyes külföldi fórumokon bukkantak fel olyan pletykák, melyek szerint a nemrég kiadott Chrashday demó olyan másolásvédelmi eljárást tartalmaz, ami az után is a számítógépen marad és működik, hogy a programot eltávolítottuk. Ez több kérdést is felvet. Először is minek egy ingyenesen kipróbálható játékdemóba másolásvédelmet tenni? A kérdésre a válasz nyilvánvalóan az, hogy a fejlesztők egyszerűen benne felejtették. Jóhiszeműségünkből kifolyólag másra nem tudunk gondolni... Másodsorban azonban az, hogy a SecuROM másolásvédelem a program törlését követően is a gépen marad és aktív (UAService7.exe), azt támasztja alá, hogy bizony nem csak a Star-Force védelemmel vannak problémák... Több levelet is kaptunk, melyben a demó indításának gondjairól panaszkodtok. Nekünk is problémákat okozott ez. A kiadó, vagy a fejlesztőcsapat egyelőre nem foglalt állást a kérdésben. Thanks Toto.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)