Hirdetés

Vészjósló a Diablo IV csapatának egyik új álláshirdetése

|

Persze azért valahol sejthettük, hogy nem marad ki egy vegyes fogadtatású funkció a Diablo IV-ből.

Hirdetés

A Blizzard és a Diablo franchise rajongói most épp az Immortallal vannak elfoglalva, ami akkora számokat generál, amilyeneket korábban egyetlen epizód sem a sorozatban. Ettől függetlenül azonban nem állt meg az élet a Blizzardnál, akik most egy nem feltétlenül közönségkedvenc funkció érkezését erősítették meg egy álláshirdetés feladásával.

Hirdetés

Miközben a Diablo Immortal egy kifejezetten kellemes előzménye a Diablo 3-nak, az élményre mégis rányomja a bélyegét a tény, hogy egy idő után szinte elkerülhetetlen komoly összegek elköltése, vagy marad a végtelen mennyiségű, kilátástalan grind.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Abban szinte biztosak vagyunk, hogy a Diablo 4-ben nem lesz ennyire rossz a helyzet, annak viszont nem igazán tudunk örülni, hogy a Blizzard most egy olyan embert keres a készülő játék csapatába, akinek van tapasztalata in-game boltok felépítésében.

A Blizzard a készülő, játékon belüli felületet központi elemként kezeli, ami fontos szerepet tölt majd be a szezonálisan érkező tartalmak közvetítésében. Ezzel együtt tehát azt is megerősítették, hogy a Diablo 4-et live service játékként kategorizálják.

Miután a Diablo 3 aukciós háza hatalmasat bukott és most a Diablo Immortalban is komoly kritikák érték a Blizzard monetizációs módszereit, reméljük, a Diablo 4-re egy olyan megoldással állnak elő, ami nem csak nekik, hanem a játékosoknak is kielégítő lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)