Hirdetés

Veszteséges a THQ, de új Space Marine DLC-t kapunk

|

Az ingyenes co-op DLC után újabb letölthető kiegészítőt rendelt a kiadó veszteséges negyedévvel a háta mögött.

Hirdetés

A napokban megjelent Exterminatus kiegészítés lehetőségeit fogja kibővíteni a 800 MS pontért, illetve 10 dollárért kínált Chaos Unleashed. A Warhammer 40,000: Space Marine második DLC-jében káoszgárdisták páncéljába bújva kell móresre tanítanunk az ostoba orkokat és az istencsászár puhány követőit, a Birodalmi Gárda embereit.



A jó hír után egy rosszal is szolgált a THQ, mert igaz ugyan, hogy 1,2 millió példányt szállítottak ki az üzletekbe a Warhammer 40,000: Space Marine különféle kiadásaiból, a 2012-es üzleti év szeptember 30-án zárult második negyedévét 92,4 millió dolláros nettó veszteséggel zárta. Tavaly ugyanebben az időszakban csupán 47 millió volt a veszteség.



Brian Farrel elnök-vezérigazgató ugyanakkor optimista, hiszen a karácsonyt is magába foglaló következő három hónapra mint a cég történetének várhatóan legerősebb időszakára számít mind forgalom, mind nyereség tekintetében. Ebben elsősorban a Saints Row: The Third, és a WWE '12 játékok, valamint a uDraw GameTablet pozitív fogadtatására alapoz. Az utolsó negyedévben pedig az UFC Undisputed 3 gondoskodik majd róla, hogy a 2012-es üzleti év második fele erős pozitívummal záruljon.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)