Hirdetés

Vezeték nélküli Guitar Hero vezérlők a Logitech kínálatában

|

Két új taggal bővült a Logitech kínálata, melyek a Wii tulajdonosoknak kedveznek ezúttal.

Hirdetés

A Logitech soha nem csinált gagyi cuccokat, és ahogy ránéztek az alábbi két remek fejlesztésre, ti is ráéreztek arra, hogy érdemes beruházni a Guitar Hero játékokhoz való "hangszerek"-re. Aki Wii tulajdonos, az most jól figyeljen!

A Logitech Wireless Guitar és Logitech Wireless Drum játékvezérlők természetesen kifejezetten a Guitar Hero 5 és Band Hero játékokhoz készültek, s teljes szabadságot nyújtanak a vezeték nélküli kivitelezésükkel (természetesen visszamenőlegesen is működnek). A kiváló kompatibilitás és stabilitás mellett a design sem utolsó. Mindössze annyit kell tennünk, hogy a Wii Remote-ot csatlakoztatjuk a megfelelő helyre, s máris zúzhatjuk kábelek nélkül a legújabb számokat.

Nem holmi műanyag perifériákkal van dolgunk, hiszen a Logitech Wireless Guitar Controller for Wii nyaka jávorfából, fedőlapja rózsafából, míg érintői fémből készültek. Az egyetlen darab fából kialakított teste pedig csillogó fekete koptatólappal ellátott, vakítóan fehér felületet kapott. A dobszett kényelmesen lett kialakítva, három állítható dobból és két cinből áll, valamint nyilván a lábunknál található a rozsdamentes acél felülettel rendelkező lábdob, melyet állítható rugóval láttak el. Az eszközök egységes, 199 eurós áron érhetőek el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)