Hirdetés

Vezetés közben írt üzenetet, halált okozott

|

Újabb szomorú példa arra, hogy miért kell vezetés közben nem csak testben, de fejben is jelen lenni...

Hirdetés

Felgyorsult világban élünk, ahol úgy érezzük, hogy ha néhány percig nem veszünk részt a társasági életben, akkor megszűnünk létezni. Nem tudni, hogy a 18 éves Aaron Deveau is ilyen indíttatásból sms-ezett vezetés közben, de ez tulajdonképpen nem is fontos. A lényeg az, hogy megtette és botor cselekménye szörnyű következményekhez vezetett: egy szeretett és megbecsült nagypapát vesztett el a vigasztalhatatlan család. Némi jó hír a szerencsétlenségben, hogy az öregúr anyósülésen helyet foglaló neje túlélte a katasztrófát, de azóta hatalmas fájdalommal küszködik és minden napja kész rémálom.

A felelőtlen fiú tettének részleteit és annak következményeit elolvashatjátok, ha a NonstopMobil ide vágó cikkét választjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)