Hirdetés

Vicces játék a Madden NFL 21, amíg nem fizetünk érte

|

Megmosolyogtató programhibák gyötrik az EA Tiburon jobb sorsra érdemes sportjátékát.

Hirdetés

Augusztus végén debütált az évente új felvonással rendelkező amerikai futball szimuláció idei kiadás, ám első körben csak PC-n, valamint a jelenlegi konzolgeneráció tagjai közül PS4-en és Xbox One-on vált elérhetővé. Még idén megjelenteti az EA Sports a PS5-re és Xbox Series X-re szánt, minden bizonnyal némileg felturbózott változatokat, de ez aligha vigasztalja azokat a vásárlókat, akik nem vártak, és már most a Madden NFL 21-re fordították keresetük egy nem éppen elhanyagolható hányadát.

Hirdetés

Noha többen is dicsérik az alapvető játékmechanikákat, az elhanyagolt franchise mód (aminek több lépcsőben a rendbetételét ígérik a fejlesztők), a temérdek bug és glitch hatására a sajtó sem bánt kesztyűs kézzel az aktuális kiadással, miközben a csalódott játékosok a Steamtől a Metacriticig mindenhol minden fórumon leszedik róla a keresztvizet. De hogy némi öröm is keveredjen az ürömbe, legalább nevethetünk azokon a jeleneteken, amelyeket az EA Tiburon derék munkatársainak köszönhetünk.

Személyes kedvencem a fenti videó, amelyben gyakorlatilag angolnaként csusszan ki a labda a játékosok kezéből. De arra is látni példát, hogy az oldalvonalon túlról rohan be egy védő blokkolni; közvetlenül a pontszerzés előtt gorillaként kezd körözni a labdát birtokló játékos; esetleg kígyózó sor alakul ki egy lebegő labda miatt; sőt a hirtelen ledermedő játékosokkal is találkozhatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)