Hirdetés

Vicious Circle - megjelent a Rooster Teeth Games őrült lövöldéje

|

Az eleinte kooperatív FPS-ben a meccsek végén a társaink ellen kell fordulnunk.

Hirdetés

A Steamen már elérhető a Vicious Circle, a Rooster Teeth által kiadott, űrben játszódó, humoros lövölde, amelyben egy négyfős csapat küzd a túlélésért egy hatalmas mutáns csirke, illetve később egymás ellen.

Hirdetés

A játékban a csapatnak először le kell gyűrnie a szintén egy játékos által irányított pusztító csirkét, majd ha ez sikerül, akkor az a cél, hogy meglépjenek a zsákmánnyal. Ezt viszont csak egy csapattag teheti meg, így valahogy saját társaink eszén is túl kell járnunk a végső győzelem érdekében. A pörgős launch trailert alább nézhetitek meg.

A játékot egy 6 órás livestream keretein belül a Rooster Teeth csapata is bemutatja majd egy házi verseny során, ahol a Vicious Circle összes játékmódjában is összemérik tudásukat. Az adás augusztus 16-án magyar idő szerint este 10 órakor kezdődik a hivatalos honlapon, amelyet erre a linkre kattintva érhettek el.

Nektek hogy tetszik a Vicious Circle?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)