Hirdetés

Victor Vran - már kipróbálható a Tropico fejlesztőinek új játéka

|

Kíváncsiak vagytok rá, hogy mire képes a stratégiai játékairól elhíresült Haemimont Games egy másik műfajban? Akár ma kipróbálhatjátok a csapat új játékát.

Hirdetés

Szépen halad a Victor Vran fejlesztése, mától már bárki letöltheti az Early Access program keretein belül. Ha úgy döntötök, hogy még megjelenés előtt bevásároljátok magatokat a fejlesztők kegyeibe, akkor egy spéci ruhát is kaptok ajándékba.

A játékosok a Victor Vran jelenlegi változatában többféle képesség-készletet, számos fegyvert, sorskártyát és démoni képességet próbálhatnak ki. Egyelőre négyféle fegyvertípus található a játékban, de a választék még bővül a későbbiekben. A nehézségi szinteket is lehet már variálni, továbbá az ugrással és egyéb speciális mozdulatokkal is kísérletezhetünk. Az Early Access megünnepléséhez egy trailert is kaptunk.

Akinek esetleg van Xbox kontrollere, az nyugodtan használhatja azt is a szokásos  egér és billentyűzet kombináció helyett. Az Early Access verzió alapesetben 20 eurós áron tölthető le, de február 27-ig ennek háromnegyedéért, azaz 15 euróért megkaphatjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)