Hirdetés

Victory Command - Early Access címként próbálkozik a katonai MOBA

|

A Grey Goo fejlesztői is megpróbálkoznak egy MOBA játékkal, a Victory Command viszont csavar egyet a jól ismert felálláson.

Hirdetés

Katonai MOBA játékokból nincs túl sok, ráadásul a Petroglyph üdvöskéjében mindjárt egy egész csapatot kell irányítanunk, nem pedig egyetlen hőst. A Victory Command a Steam Early Access keretein belül próbálja belopni magát a zsáner rajongóinak szívébe.

A Victory Command sajnos maga mögött tudhat egy sikertelen Kickstartert, de a Petroglyph azért sem adja fel, úgy döntöttek, hogy talán nagyobb szerencsével járnak a Steamen keresztül. Azt egyelőre nem tudjuk, hogy a "nagy öregek" (League of Legends, DOTA 2) és a "fiatal titán" (Heroes of the Storm) mellett milyen esélyekkel indulhat a Victory Command, de a játékmenet egész tűrhetőnek néz ki a videó alapján. A játékban egy 2-12 fős sereg parancsnokaként kell helytállnunk más játékosokkal szemben, a harcokat pedig klasszikus RTS elemekkel igyekeznek megbolondítani.

A Victory Command már eléhető a Steamen Early Access címként, ára jelenleg 17 euró.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)