Hirdetés

Videó mesél a Rainbow Six: Extraction játékmenetéről

|

Annak ellenére, hogy jövőre halasztotta, a Ubisoft nem hallgat a Rainbow Six Extraction kapcsán.

Hirdetés

Ha minden az eredeti tervek szerint halad, már rég játszhatnánk a Rainbow Six: Extractionnel, azonban a Ubisoft úgy látta, kell még idő a fejlesztőknek, ezért először szeptember 16-át jelölte meg megjelenési dátumként, majd nem sokkal később bejelentette, hogy legalább 2022 januárjáig kell rá várnunk. A kiadó egyébként is szeret halogatni, de nem bánjuk, ha ez a játék javára válik, és végül nem valami bugokkal teli, félkész tákolmányt kapunk.

Az Extraction egyelőre izgalmasnak tűnik, és erre a most kiadott előzetes is ráerősít.

Hirdetés

Az ötperces videóban szó esik arról, hogy négy testreszabható nehézségi szintre, 12 folyamatosan fejlődő, a Siege-es pályáknál kb. háromszor nagyobb játéktérre, 13 különböző feladattípusra, több mint 90 fegyverre, kütyüre, és egy egyedi rangsorolt módra is számíthatunk. A megjelenés után is támogatni fogják ingyenes tartalmakkal, de erről később ejtenek még több szót.

A játékban a REACT Team legfeljebb három tagját irányíthatjuk egyszerre (fejenként egyet, de barátaink is beszállhatnak), akiket a Siege-ből átvett karakterek testesítenek meg. Bejárhatjuk az Egyesült Államok négy régióját, miközben az idegen fenyegetés ellen próbálunk tenni, és mind a 18 Rainbow Six terrorelhárítót külön fejleszthetjük.

Reméljük hamarosan kipróbálhatjuk, milyen lesz, de ha máskor nem, 2022 januárjában elmerülhetünk az élményben.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)