Hirdetés

Videó mutatja be a Witcher 2 döntéseinek súlyát

|

Osztott képernyős videón nézheti meg a türelmetlen, vagy időhiányos felhasználó, hogy mi történik egy döntési helyzetben kedvenc Witcherünkkel - akár így, akár úgy.

Hirdetés

Witcher 2: Assassin's of Kings konzolon is nagy sikert aratott , de terjedelme miatt nem biztos, hogy olyan sokan hajlandóak nekivágni többször is a korábban vajáknak gúnyolt Witcher kalandjainak.

Nekik készült a most következő videó, amely bemutatja, hogy fontosabb döntési helyzetekben mi változik (akár így, akár úgy dönt a játékos). Persze a három perces videónak nem az a célja, hogy telecsapja spoiler morzsákkal az asztalt, csak úgy szépen finoman mutatja meg nekünk, milyen változásokat hozhat egy döntés. Érdemes megnézni.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)