Hirdetés

Videó mutatja be, hogyan újul meg a FIFA 21

|

Gyorsabb lábmunka, jobb helyezkedés, és hasonló jóságok teszik élvezetesebbé a FIFA 21 játékmenetét.

Hirdetés

Október 9-én megjelenik a FIFA 21 PlayStation 4-es, Xbox One-os, switches és PC-s változata, de aki igazán újszerű élményre vágyik, annak várnia kell még addig, amíg piacra kerül a PlayStation 5 és az Xbox Series X, illetve velük együtt az EA Sports focis játékának új generációs kiadásai is. Szerencsére a Dual Entitlement rendszernek köszönhetően azok, akik a jelenlegi gépek valamelyikére vásárolják meg a játékot a FIFA 22 megjelenése előtt, ingyen frissíthetnek konzolcsaládon belül az újabbra.

Hirdetés

Az alábbi, közel négyperces videóban a FIFA 21 újdonságait láthatjuk: köztük a részletesebb cselezgetést, a támadók mozgásának irányítását, a helyezkedést, a természetesebb ütközésrendszert, valamint a továbbfejlesztett alap mozdulatokat.

Ettől függetlenül azt is megtudtuk, hogy a VAR nem kerül be, mert nem jutott rá idő, és nem adna hozzá sokat az élményhez, hiszen egy videojátékról beszélünk; a gólörömöket pedig megritkítják.

A borítók közül szerencsére csak egy került be, a legkevésbé rossz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)