Hirdetés

Videojáték készül a Netflix Halálos iramban animációs sorozata alapján

|

A DreamWorks és a Universal közös szériája még az idén megkapja az adaptációját.

Hirdetés

Aki Halálos iramban rajongó, az most minden bizonnyal a kilencedik rész premierjére vár, pedig nem csak a moziban bővül a franchise, hanem a képernyőkön is. A Netflix kínálatában megtalálható animációs sorozat, a Fast & Furious Spy Racers (magyarul Halálos iramban - Kémfutam) már a negyedik évadát kapta meg április közepén, a Vin Dieselék újabb kalandja által generált hype-ot pedig kihasználja a széria most bejelentett játékváltozata is. 

A Fast & Furious: Spy Racers Rise of SH1FT3R a 3D Clouds (King of Seas) fejlesztésében és az Outright Games kiadásában érkezik, a játékmenet során a világ különböző pontjain (Los Angeles, Rio De Janeiro, a Szahara stb.) található pályákon versenyezhetünk testreszabható verdákkal, és kémfelszereléseket is használhatunk annak érdekében, hogy teljesítsük a sztorimódot vagy a hatjátékost támogató online futamokat.

Hirdetés

A sztori egy bűnöző versenybandáról, a SH1FT3R-ről szól, akikkel az animációs sorozatból megismert hősökkel kell felvennünk a harcot: a Netflix tartalmának fogyasztói olyan karakterek felbukkanására számíthatnak, mint Tony Toretto, Echo, Cisco és Layla Gray, míg az ellenfelek táborát többek között Shashi Dar, Moray és Rafaela Moreno erősítik. 

A Fast & Furious: Spy Racers Rise of SH1FT3R várhatóan novemberben fog megjelenni PC-re (Steam), PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series S/X-re, Nintendo Switchre és Google Stadiára. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)