Hirdetés

Szavazz: szerinted melyik tavaszi játékot fogják még elhalasztani?

|

A Square Enix és a Sony is rossz híreket hozott a napokban, de lehet, hogy ez még nem a vége. Kis gondolatjáték következik a további csúszások esélyeiről.

Hirdetés

Egy kicsit megüresedett a tavaszi szezon, miután a Ubisoft minden játékát határozatlan időre elhalasztotta, valamint a Square Enix bejelentette, hogy a Marvel's Avengers őszre csúszik - ahogy a Cyberpunk 2077 is. Pár héttel arrébb mozdult a Final Fantasy VII Remake, a The Last of Us Part II és az Ori and the Blind Forest, de ezek legalább még a nyár előtt megérkeznek - jelen állás szerint.

Hirdetés

Még bármi változhat. Akárhogy erősködik a Capcom, hogy a Resident Evil 3 remake-je nem fog késni, bármikor becsúszhat egy olyan tényező, ami felülírja a jelenlegi állást. Összeszedtünk most tehát 18 játékot a következő néhány hónapból, melyek esetében legalább a negyedévet vagy az évszakot belőtték; amelyik szerintetek késni fog, annál bökjetek az Igen opcióra, aminek kapcsán meg úgy gondoljátok, időben jön, a Nem-et válasszátok. Aztán kommentben lehet fejtegetni a lehetséges okokat, latolgatni az esélyeket, és persze visszanézegetve csekkolni, hogy a többség mire tippelt (bár a rendszer kiírja a végén, természetesen itt nincsenek helyes válaszok, illetve minden válasz helyes, csak így tudtuk egyszerűen megcsinálni a tippelős játékot). Persze reménykedjünk abban, hogy több csúszást már nem kell elkönyvelni, de azért tippelgetni szabad, szerencsére nem ez alapján döntenek a fejlesztők és a kiadók majd a jövőt illetően.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)