Hirdetés

Videókon mutatja meg a Sony, milyen lesz a Horizon Forbidden West PlayStation 4-en

|

A kiadónak nincs oka titkolózni, a Horizon Forbidden West az előző generációs gépeken is jól fest.

Hirdetés

Nagyjából három hét múlva, február 18-án jelenik meg a Horizon Forbidden West, és tekintettel arra, hogy PlayStation 5-ből még mindig nem jut elég a játékosokhoz, a Sony úgy döntött, Aloy következő nagy kalandjára a PlayStation 4-eseket is meghívja. Láttunk már olyan esetet, amikor óriási különbség volt egy játék PS4-es és PS5-ös változata között, de a Guerrilla nem akarja cserben hagyni az előző generációban ragadt érdeklődőket sem.

Hirdetés

Azzal együtt, hogy bejelentette, a játék elkészült és elindult a sokszorosítóba (avagy aranylemezre került, ahogy azt a szakmában mondják), Angie Smets stúdióvezető néhány videóban mutatta meg a játék PlayStation 4 Prón futó változatát. Ezek a gfycatre kerültek fel, így a minőség nem kifogástalan, de látszik azért, hogy nem lesz csúnya.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Az elsőben egy tábort nézhetünk meg, méghozzá az Utaru törzsét, amely a régi világ radarjait hasznosította újra.

A következő a harcból mutat néhány mozzanatot, egy Clamberjaws-zal küzd Aloy.

Végül pedig egy az első trailerben is látható Bristlebackkel folytatott küzdelembe nyerhetünk betekintést.

Hogy az alap PlayStation 4-et vagy Slimet használó játékosok mire számíthatnak, az egyelőre kérdéses, de hisszük, hogy ők sem fognak csalódni. Meglátjuk legkésőbb február 18-án.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)