Hirdetés

Videón a Dead Space 2 nap

|

Január végén a Dead Space univerzum rajongói közül aki csak tudott, a Corvin moziba rohant, hogy kipróbálja a játékot és megnézze az animációs filmet.

Hirdetés

Egy hűvös szombati napon szkafanderbe öltözött mérnökök nyögéseitől és mutálódott emberi tetemekből született szörnyek üvöltésétől volt hangos a Corvin Mozi első emelete. Isaac Clarke visszatérését gyűlt össze megünnepelni a tömeg a rendezvényen, ahol stábunk egy kisebb különítménnyel képviseltette magát.



A kiállított konzolokon a Dead Space 2, valamint a Dead Space: Extraction játékokat lehetett kipróbálni, feltéve, hogy talált valaki épp szabad gépet, vagy hajlandó volt kivárni, míg sorra kerül. Sokan döntöttek úgy, hogy megméretnék magukat a Dead Space 2 többjátékos módjában is. Erre külön moziteremben nyílott lehetőségük. A hatalmas vásznon ha lehet, még félelmetesebben festettek a válogatott ocsmányságok.
A nap folyamán két különböző időpontban is levetítették a Dead Space: Aftermath animációs filmet, amely előzetes várakozásainknak megfelelően egyetlen olyan képkockát sem tartalmazott, amire ne süthettük volna rá az erősen korhatáros bélyeget.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)