Hirdetés

Videón a Horizon Forbidden West játékmenete, újabb gyönyörű játékot kapunk PS5-re

|

Pofás gameplay videóval jelentkezett a Guerrilla Games.

Hirdetés

A Horizon Zero Dawn a PlayStation 4 egyik legjobb játéka volt, a fejlesztők pedig egy folytatással örvendeztetik meg a rajongókat, amely a PlayStation 5 nyitófelhozatalába végül nem fért be, de a minőség meghálálja majd a plusz fejlesztési időt.

A tavaly nyáron leleplezett Horizon Forbidden West ott folytatódik, ahol az előző játék abbamaradt, Aloy nyugatra utazik, hogy az egykori Egyesült Államok új területein fényt derítsen a katasztrófa részleteire. Óriási robotszörnyekből ezúttal sem lesz hiány, ráadásul ezúttal víz alatti felfedezésre is lehetőségünk nyílik, hogy a többi varázslatos tájat (a smaragdszín dzsungelt és a kietlen sivatagot) már ne is említsük.

Hirdetés

A nyílt világú akció-szerepjátékot eddig csak rövidebb kedvcsinálóban csodálhattuk meg, de a Sony most egy saját State of Play műsort szentelt neki, a prezentáció nagy részét pedig a 14 perces, PlayStation 5-ön rögzített gameplay tette ki. Egyszerűen lenyűgöző a látvány és a mechanikák, még ha Aloy hajának mozgása kicsit fura is néha. 

Ha minden jól megy, a Horizon Forbidden West 2021 végén jön PS4-re és PS5-re. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)