Hirdetés

Videón a Left 4 Dead 2 új kiegészítője

|

A The Last Stand több mint 20 pályát hoz, és ingyenes lesz.

Hirdetés

Egyelőre nem tartjuk valószínűnek, hogy belátható időn bejelentik a Left 4 Dead 3-at, pedig bármikor vevők lennénk egy kooperatív zombihentelésre. A Valve a Half-Life: Alyxszel visszatért a komoly játékfejlesztéshez, de meglepődnénk, ha pont ezen franchise új részével folytatnák. A rajongókat azonban szeretik, s a rajongók is őket viszont, ezért a két fél együttműködéséből megszületett a The Last Stand.

Hirdetés

A Left 4 Dead 2 szeptember 24-én érkező, feltehetően valóban utolsó frissítése ingyenes lesz, 20 új survival pályát, új és átdolgozott animációkat, korábban nem használt beszólásokat, új közelharci fegyvereket, PvP-vel kapcsolatos javításokat, 30 achievementet és két mutációt ad a játékhoz. Mindezt az alábbi videó nagyon felületesen megmutatja; miután végignéztétek, kezdjétek el a telepítést, és összecsődíteni a haverokat, 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)