Hirdetés

Videón a magyar fejlesztésű King Arthur: Knight's Tale hibrid játékmenete

|

A NeocoreGames újdonsága igazi csemege lehet a műfaj kedvelői számára.

Hirdetés

A korai hozzáférésnek hála már most is elérhető a Steamen a King Arthur: Knight's Tale, amit a magyar székhelyű NeocoreGames fejleszt, és a kaland már most is remek választás lehet azoknak, akik kedvelik a körökre osztott játékmenettel rendelkező RPG-ket. Elsőre talán sokaknak furcsának vagy éppen nehéznek tűnhet ez a párosítás, de úgy tűnik, a fejlesztők nem hagyják a sötétben tapogatózni az újoncokat sem.

Hirdetés

Érkezett ugyanis egy friss videó, ami egyfajta fejlesztői naplónak is tekinthető, és leginkább a King Arthur: Knight's Tale játékmenetére fókuszál. Kiváló ismeretterjesztő anyag lehet ez azoknak, akik nem értik, hogyan lehet összehozni a korábban említett stílusokat, de akkor is megérhet egy kattintást a videó, ha csak szimplán meglesnétek a játékot.

A NeocoreGames újdonságának teljes verziója egyelőre még nem kapott megjelenési dátumot, de azt már tudjuk, hogy PC mellett PlayStation 5-ön és Xbox Series X|S-en is játszható lesz.

Nektek hogy tetszik eddig a King Arthur széria következő darabja?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)