Hirdetés

Videón a Rainbow Six: Siege átdolgozott Tachankája

|

A Rainbow Six közösségének kedvenc mémügynöke már nem játssza sokáig a poénforrás szerepét.

Hirdetés

A Rainbow Six: Siege felhozatalának egyik legkevésbé hasznosnak ítélt tagja Tachanka, aki egy lassú céltábla a többi operátor mellett. A sebessége ugyan nem fog változni, de a Ubisoft által leközölt változtatásoknak hála egy sokkal fenyegetőbb jelenlét lesz a csatatéren. Ezt hamarosan a játékosok a saját bőrükön is megtapasztalhatják majd.

Az átdolgozás lényege, hogy Tachanka tagadhatatlan lassúságát kellő mennyiségű ütőerővel ellensúlyozzák. Az általa lerakható, állványra szerelt LMG a változtatások élesedése után már nem lesz helyhez kötve. A gépágyút ugyanúgy cipelheti magával, mint bármely más fegyvert, ami azért tud majd fájni az ellenfeleknek.

Hirdetés

Egy új kütyüt is kap Shumikha gránátvető néven, ami pattogó tűzgránátokat köpköd. A lövedékek felgyújtják a becsapódás helyeit, elzárva ezzel útvonalakat vagy bejáratokat.

Az átdolgozott Tachanka ma fog felbukkanni a Rainbow Six: Siege tesztszerverein. Ti adtok így majd egy esélyt neki?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)