Hirdetés

Videón a Starfield helyszínei

|

Három ízelítővel jelentkezett a Bethesda, melyeken bemutatkoznak a játék legfontosabb városai.

Hirdetés

Habár előzetesen saját műsort is tartottak, illetve a nyitóesten is jelen voltak, a Microsoft és az Xbox eddig nem mutatta meg a Bethesda szárnyai alatt készülő Starfieldet. Nemrég azonban három videó is felkerült a fejlesztő YouTube-csatornájára, melyek a játék főbb helyszíneit villantják fel nekünk.

A kedvcsinálókon a dizájnért felelős igazgató, Emil Pagliarulo mesél néhány mondatot a városokról. A filmek sajnos csak koncepciórajzokat mutatnak, szóval azért bőven marad látnivaló a későbbiekre is, de a semminél (talán) ez is több.

Hirdetés

Az első helyszín New Atlantis, a játék legerősebb frakciója, a United Colonies (Egyesült Kolóniák) fővárosa. Pagliarulo valódi olvasztótégelyként jellemzi a nyüzsgő űrkikötőt, amely szerinte egyben a mi világunk jövőjét is remekül tükrözi.

A második videón a havas hegyek között megbúvó Akila City, a három csillagrendszer laza szövetségét takaró Freestar Collective (Szabadcsillag Kollektíva) központja mutatkozik be. Ez a frakció mindennél többre tartja az egyéni szabadságot, és folyamatos harcot vív a falait támadó idegen lényekkel, az Ashtákkal.

Végezetül pedig a vízre épült "örömváros" Neon tárult fel előttünk, amely eredetileg a halászat miatt alapított egy magáncég, ám amikor kiderült, hogy a halakból drogot is lehet készíteni, inkább átnyergeltek a kábszerbizniszre.

Jól ismert földi témák köszönnek hát vissza a nyugati metropolisszal, a viharvert keleti végekkel és egy Atlantic City-szerű kaszinóvárossal, de hogy mit hoz ki ebből a Bethesda, az csak a november 11-én esedékes megjelenés után derül ki, az Xbox-exkluzivitás miatt kizárólag PC-n és Series X|S konzolokon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)