Hirdetés

Videón a Watch Dogs Legion Online, megjelenési dátumot is kaptunk

|

A Ubisoft akciódús promóban igyekszik kedvet csinálni a hamarosan érkező többjátékos frissítéshez.

Hirdetés

A magyar forgalmazónak köszönhetően nemrég bővebben is beszámolhattunk arról, hogy milyen lesz a Watch Dogs Legion ingyenes többjátékos módja, ám a megjelenési dátumról akkor még csak annyit tudtunk, hogy a tervek szerint márciusi rajtra érdemes számítani.

A Ubisoft azonban időközben megosztott egy 5 perces videót, ami nem csak az akcióba enged bepillantást, de azt is felfedi, hogy március 9-én érkezik a Watch Dogs Legion Online.

Hirdetés

A nyílt világú hackerjáték multis módjában tiszta lappal indulunk egy új Londonban, ahol ismét fel kell építenünk a csapatunkat, ám az új tagok toborzása itt gyorsabb lesz, mint az egyjátékos kampányban. A Legion Online magját az együttműködés adja, a csapatban megoldható feladatok csúcsát a 4 fő szoros koordinációját igénylő Tactical Ops küldetések jelentik majd.

Természetesen itt sem maradnak el a többjátékos kalandok alapelemei, például a szezonokkal érkező események, vagy az egyedi fegyverek és skinek sem. Ezeknél viszont jóval mókásabbnak ígérkezik a Spiderbot Arena nevű mód, amelyben apró kémrobotokkal vívhatunk vérre, vagyis inkább olajra és WD-40-re menő ütközeteket.   

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)