Hirdetés

Videón a World War Z: Aftermath FPS-módja

|

Ősszel jelentősen kibővítve tér vissza a World War Z, sztorifejezeteket és FPS-módot is kapunk.

Hirdetés

Senki nem számított arra, hogy a World War Z akkora sikert fog aratni, amekkora végül összejött neki - a kritikusok legalábbis biztos nem, de a fejlesztők és a kiadó is kifejezte meglepettségét minden újabb elért mérföldkőnél. Aki nem akarta megvenni, sokféleképp megszerezhette ingyen, de a World War Z: Aftermathre mindenképp érdemes lehet beruházni, ha az eredetit szerettétek.

Az ősszel megjelenő új kiadás tartalmaz majd mindent, ami a Game of the Year Editionben is benne volt, de számos izgalmas elemmel dobja fel az élményt.

Hirdetés

A Saber Interactive összeállított egy videót, melyben összefoglalta, milyen újításokra számíthatunk. Az új generációs konzolokon 4K-val és 60 fps-sel játszhatunk, ellátogathatunk Rómába és Kamcsatkába, ami pedig a legizgalmasabb, hogy átválthatunk belső nézetre, és a videó alapján ez is tökéletesen működik. Átdolgozzák még a közelharcot, jön egy új kaszt (Vanguard), és zombik mellett patkányok fogják még nehezíteni az életünket.

Az Aftermath-t azok, akiknek az alapjáték vagy a GOTY megvan, kedvezményesen vásárolhatják majd meg. A megjelenés őszre várható, konkrétabbat egyelőre nem tudunk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)