Hirdetés

Videón dicsekszik el a Microsoft a Game Pass közeljövőben érkező játékaival

|

A gamescomon egy videómontázs összegezte, hogy milyen címek érkeznek a Microsoft szolgáltatásába.

Hirdetés

Egyre jobb ajánlatnak érződik a Game Pass. Augusztus második felében például olyan videojátékokkal bővül a Microsoft szolgáltatása, mint az Immortals Fenyx Rising és a Midnight Fight Express, de nem sokkal később - a QuakeCon alkalmából - a Bethesda és az id Software számos tartalma is bekerült, így például a Return to Castle Wolfenstein, a Doom 64 és a Quake 4 is. Azt pedig mondanunk sem kell, hogy mennyien örültek neki, hogy Hideo Kojima legutóbbi projektje, a Death Stranding is a Game Pass vendégszeretetét élvezi, noha csak a PC-sek csaphatnak le rá. 

Az idei gamescom során is a szolgáltatás PC-s változatát népszerűsítette a Microsoft egy videós összeállítással, amelyben megnézhettük, hogy a következő hetekben és hónapokban milyen játékok fognak bekerülni a Game Passba már a megjelenésük napján.

Hirdetés

A kiemelt címek között van többek között az EA és a Codemasters színészekkel megtámogatott versenyjátéka (Grid Legends), a Disney karaktereket felvonultató kaland (Disney Dreamlight Valley), a Rick és Morty egyik alkotójának őrült lövöldéje (High on Life), valamint a következő Forza Motorsport és Minecraft játékok is.

Sőt, olyanokról is beszámoltunk a minap, amik nem is szerepelnek a videóban. A Railway Empire 2 például biztosan jönni fog a Game Passba, ahogyan a legsikeresebb Dungeon Keeper-klón folytatása, a Dungeons 4 bekerülésére is mérget vehettek, de valószínűleg a legtöbben a Pinokkió története által inspirált soulslike alkotásra, a Life of P-re várnak. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)