Hirdetés

Videón nézhetjük meg, mennyivel lesz szebb a Resident Evil 4 Remake az eredetihez képest

|

Ha egy ideje nem vetted elő a Resident Evil 4-et, lehet, hogy meg fogsz majd lepődni.

Hirdetés

A Resident Evil 4 nem volt egy ronda játék a 2005-ös debütálásakor, de az azóta eltelt 18 év nem volt kegyes a klasszikushoz. Szerencsére remake-jének megjelenése már csak néhány hétnyire van tőlünk, ami azt jelenti, hogy hamarosan megfeledkezhetünk a hatalmas UI elemekről és baltával faragott arcokról.

A Resident Evil 4 Remake egy gyönyörűen felújított játék lesz, ami csak még szebbnek tűnik, ha közvetlen mellé tesszük az eredeti változatot.

Hirdetés

Az Evil News nevű YouTube-csatorna pontosan így tett: összevágott egy rövid anyagot, ami megmutatja a különbségeket a 2005-ös és a 2023-as változatok között. Mivel a játék még nem jelent meg, így a vágó nyilván csak már közzétett felvételekből dolgozott.

GameV is hasonlóan járt el, de ő a Resident Evil 4 több részlegét is átfésülte. Összehasonlította az egyes UI-elemeket, az átvezető animációkat és az akció folyamatát.

A Resident Evil 4 Remake megjelenése 2023. március 24-én lesz esedékes PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)