Hirdetés

Videón mutatkozik be a CryEngine 3-as RPG

|

Egy kézi kamerával felvett videó került ki a yotube-ra a Warhorse studios új RPG-jéről.

Hirdetés

Még február elején számoltunk be arról, hogy a Warhorse studios akik a 2K Czech és a Bohemia Interactive munkatársaiból alakultak meg, licencelték a Crytek legújabb ékkövét a Cry Engine 3-at. Az akkori információk szerint egy RPG készül a kezeik alatt, amit a látványos képességekkel rendelkező motor fog hajtani. Azóta eltelt néhány hónap, melyek alatt nem hallottunk semmit a stúdiótól, egészen mostanáig.

 

Egy 'Kubina14' nevet viselő youtube felhasználó feltöltött egy kézi kamerás videót, amiben a játék világának egy részét mutatja be az egyik fejlesztő. A videó nem túl jó minőségű, ám azt így is lehet látni, hogy lenyűgöző látványban lesz részünk a játék során. A hivatalos információkat egyelőre mellőző RPG valószínűleg PC-re és next-gen konzolokra fog érkezni, ám a videón szereplő jelenetek egy Nvidia 555M-es videó kártyával rendelkező laptoppal készültek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)